nieuws

Admin
10:38 | 30-05-2017

Nieuwsbrief Mei 2017

Royaal en groen wonen, nabij het centrum van Zaandam in GroenHout
In nieuwbouwproject GroenHout komt een gevarieerd aanbod van 30 extra ruime rij- en hoekwoningen die bijna allen uniek zijn in hun vorm en verschijning. Buiten het feit dat er hoekwoningen met en zonder dwarskap zijn waardoor deze laatste u nog meer ruimte bieden zijn er rijwoningen met een doorgetrokken gevel en dakkapel en woningen met een tuitgevel. Door de verschillen in raamindeling, een schippersraam of een andere vlakverdeling in de gevel en de diverse kleuren van de onderhoudsarme Eternit gevelstroken is er bijna geen woning in GroenHout hetzelfde. In GroenHout worden de kleuren Loofgroen, Engels groen, Reseda groen, Haaigrijs, Leisteengrijs en donkerbuin toegepast voor de gevelstroken. In combinatie met drie metselwerkcombinaties, twee kleuren dakpannen en diverse kleuren van deuren en kozijnen geeft dit een gevarieerd pallet.

Bovendien worden er 11 woningen standaard met een uitbouw van 2.4 meter uitgevoerd waardoor u ca.12 m2 extra woonoppervlak op de begane grond heeft. Uniek is de woning met bouwnummer 1, deze woning ligt helemaal op de hoek en staat aan twee zijden met zijn voeten in het water. In plaats van een tuin heeft deze woning een dakterras bovenop de naastgelegen bergingen.

De rij- en hoekwoningen hebben een breedtemaat van ca. 5,4 meter en worden gerealiseerd in kleine woonblokjes van 4 tot maximaal 8 woningen. De kavels variëren (met uitzondering van de bouwnummer 1 en 2 die een terras in plaats van een tuin hebben) van 125 tot meer dan 210 m2. De prijzen van de rijwoningen lopen van € 255.000,- tot € 329.500,- inclusief 1 (afsluitbare) privé parkeerplaats in één van de parkeerkoffers.

De 26 twee-onder-één-kap-woningen zijn er in twee verschillende types; type Teak, geïnspireerd op de Zaanse Hoeve en komt 12 keer voor in Groenhout en ligt verspreid door de wijk. Daarnaast is er de twee-onder-één-kap-woning met garage; type Mahonie. Hier verschillen de linker en de rechter woning in verschijningsvorm, maar ook in afmeting en indeling. De kavels van de twee-onder-één-kap-woningen variëren van 220 tot 420 m2 en de prijzen van € 415.000,- tot € 587.500,-.

Alle woningen worden verkocht met eigen grond. Optioneel is er bij iedere woning (met uitzondering van bouwnummer 1 en 2) een vlonder van 4 bij 4 meter verkrijgbaar, die desgewenste bij het water wordt geconstrueerd.

Alle woningen worden compleet afgewerkt met een keukeninrichting, tegelwerk en sanitair. Ook wordt de mogelijkheid geboden om de afwerking van de wanden, vloeren en trappen uit te laten voeren met een inrichtingspakket. Hiermee is uw woning direct klaar voor bewoning. Uiteraard is er nog alle ruimte voor uw individuele woonwensen.

Bekijk de documentatie van GroenHout 
Nieuwsgierig geworden naar deze unieke woningen? Breng dan snel een bezoek aan www.groenhout-zaandam.nl. Op onderstaande links treft u alle belangrijke informatie om uw keuze te maken, zoals de digitale brochure, technische omschrijving en de prijslijst.

Heel veel kijk- en luisterplezier!

 

Bekijk hier de brochure »

Bekijk hier de documenten »

 

Verkoopprocedure GroenHout
Donderdag 4 mei start de online inschrijving en ontvangt u een uitnodiging met een link, waarmee u het inschrijfproces kan starten.

De link brengt u naar een persoonlijke pagina op de website van GroenHout, waar de inschrijfprocedure verder wordt uitgelegd en waar u zich definitief kunt inschrijven voor één of meerdere woningen.

De inschrijfperiode eindigt op maandag 15 mei om 12.00 uur. Hierna vindt de toewijzing plaats op basis van alle binnengekomen inschrijvingen met inachtneming van de toewijzingscriteria (financiering). Bij toewijzing van een woning ontvangt u uiterlijk 22 mei van ons bericht en krijgt u de digitale informatievideo met verdere uitleg over de woning en vervolgprocedure. Daarna wordt u uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij de makelaar.

De inschrijfvoorwaarden/bepalingen staan vermeld bij het online inschrijfformulier, welke u 4 mei ontvangt. De in dit formulier ingevulde gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.

 

Meet & Greet
Hoewel alle beschikbare informatie terug te vinden is op de website www.groenhout-zaandam.nl, heeft u mogelijk toch behoefte aan enige hulp of toelichting bij het bestuderen van de informatie en/of het invullen van het inschrijfformulier. Wij nodigen u hiervoor graag uit voor een Meet & Greet. Hiervoor ontvangt u nog een uitnodiging. Wij verwachten dat dit 9 of 10 mei zal plaatsvinden.
Tijdens deze Meet & Greet zal het verkoopteam van GroenHout klaar staan om zoveel mogelijk van uw vragen individueel te beantwoorden. Ook de hypotheekadviseurs van Hetkangewoon zijn aanwezig om u te helpen bij uw eventuele financiering.

 

Veel plezier met de voorbereiding!