nieuws

Admin
09:03 | 25-04-2017

Nieuwsbrief maart 2017

Sloop van de school
De ontmanteling van oude het Regiocollege is inmiddels in volle gang, naar verwachting zal de gehele oude school rond de zomer verdwenen zijn.

Makelaar
Inmiddels hebben wij een makelaar geselecteerd voor de verkoop van de woningen in Groenhout. Wij hebben Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviseurs gevestigd aan de Westzijde 340 te Zaandam (tel.nr. 075 6126400 en email: zaandam@krk.nl) bereid gevonden de verkoopbegeleiding voor ons te verzorgen.

Start verkoop en verkoopprocedure
In onze vorige nieuwsbrief gaven wij aan druk bezig te zijn met de verkoopvoorbereidingen. Inmiddels kunnen wij u melden dat we verwachten u eind april de digitale verkoopbrochure toe te kunnen sturen en de definitieve prijslijst.

Ook vorderen de artist impressions steeds verder, en hoewel ze nog niet definitief zijn, geeft het wel een leuk beeld van hoe de woningen er uit gaan zien. Daarom wilde wij u deze niet onthouden.

impressie

Vanaf het versturen van de digitale brochure met prijslijst zal ook de online inschrijving van het project starten, hoe dit exact in zijn werk gaat, hoort u later van ons. Halverwege de online inschrijfperiode zullen wij een 'meet and greet' organiseren waar wij met het team van makelaars en ontwikkelaars aanwezig zullen zijn om uw eventuele vragen te beantwoorden.
Na sluiting van de inschrijfperiode zullen wij de woningen toewijzen en u op de hoogte brengen of u een woning toegewezen heeft gekregen.

Pilot
AM streeft naar een optimale dienstverlening. Bij het gehele proces van ontwikkeling, verkoop en realisatie staat onze klant centraal. Een nieuwe woning hoort een feestje te zijn en daarom zijn wij steeds op zoek naar verbetering en nieuwe innovaties om het proces van verkoop en klantbegeleiding te optimaliseren. Groenhout heeft binnen AM de primeur om een nieuwe verkoopvorm te testen. Wij hebben ervaren dat mensen die een woning toegewezen hebben gekregen graag zo snel mogelijk bij de makelaar aan tafel willen, maar dat drukke agenda's van zowel de makelaar als ook van uzelf dit vaak verhinderen. Bij Groenhout starten we het eerste verkoopgesprek daarom met een video. Zodra u een woning toewezen heeft gekregen ontvangt u van ons een e-mail bericht met daarin een link naar het eerste 'verkoop gesprek'. In deze video zullen AM en Kuijs Reinder Kakes het plan, uw woningtype, alle verkoopstukken en de verdere procedure uitgebreid toelichten. Hiervoor hoeft u dan uw huis niet uit, u kunt dit rustig op de bank of aan de keukentafel bekijken of waar u ook maar wilt. En als uw zaken nog eens terug wilt luisteren of zien kunt u de film gewoon nogmaals kijken en pauzeren wanneer u maar wilt.

Het tweede verkoopgesprek zal overigens wel bij de makelaar plaatsvinden, hier kunt u al uw aanvullende vragen kwijt.

Bericht van de buren
Aan de westzijde van het project, aan het Westerwindpad is de boerderij van de Familie Rutte gelegen, wij ontvingen onderstaand bericht van hen. Een leuke mogelijkheid om de buurt alvast een beetje te verkennen:

Zaterdag 1 april hebben wij een open dag voor belangstellenden. Op deze dag kunt u ons melkveebedrijf bekijken en vragen stellen over de bedrijfsvoering. Tevens is er een boswachter van Staatsbosbeheer aanwezig om u alles te vertellen over het Westzijderveld en onze taak daarin. Onze boerderij ligt tegenover het bouwproject Groenhout.
U bent welkom vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur. We verzoeken u om niet met de auto te komen.