Groenhout Zaandam, nieuwbouw met een eigen steiger

De nieuwbouw woningen in Groenhout te Zaandam zijn anders dan anders. Iedere woning heeft zijn eigen gezicht. Natuurlijk is er op de begane grond een ruime woonkamer en keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en u kunt rustig nadenken over welke bestemming u aan de zolder wilt geven, maar wie straks door de smalle straten van Groenhout loopt, kan het niet ontgaan dat vrijwel iedere woning zich onderscheidt door kleur en materiaalgebruik en gevelindeling.

Iedere woning in Groenhout Zaandam heeft een houten uitstraling. Letterlijk, op de voor of achtergevel zijn houten platen aangebracht die daarmee een verbinding maken met de traditionele bouw. Fijn om te weten, de (geperste) houten platen zijn karakteristiek en onderhoudsarm. En niet allemaal groen.

Inspiratie voor Groenhout Zaandam

Inspiratie is de typische Zaanse bouw geweest waarbij het pittoreske en het rommelige niet worden geschuwd. Leuk is het dat een rijtje eengezinswoningen niet zomaar een rijtje is omdat de woningen steeds een beetje inspringen. Groenhout is anders dan anders. In iedere woning is wel een knipoog te vinden naar de historie van de omgeving. Dat maakt Groenhout uniek.

Parkeren in Groenhout Zaandam

Parkeren doet u in de zogeheten 'parkeerpockets'. Dat zijn kleine parkeerplaatsen die handig dichtbij zijn en toch de wijk een niet al te gemotoriseerde aanblik geven. Alle 59 nieuwbouw woningen hebben een voortuin en een achtertuin die aan het water ligt, ideaal voor uw eigen steiger.